Op zoek naar een vervolgopleiding – Deel 2

In mijn vorige post over mijn zoektocht heb ik al uitgebreid mijn mogelijkheden besproken. Enkele weken geleden ben in naar de universiteit Twente geweest en ben ik meer te weten gekomen over de master educational science and technology. En ik ben zeker dat ik die wil doen. Ik ga nog een keertje kijken om nog meer te weten te komen, maar ik vind het nu echt al geweldig. Alles wat behandeld wordt wil ik nu zo graag weten en daar ben ik er dan dagelijks mee bezig, geweldig! Ik wil zo graag materiaal en omgevingen ontwikkelen om mensen te helpen met leren, om hun toekomst vorm te geven. Bij deze master kan ik dat leren.

Volgend schooljaar heb ik twee stages, één in het binnenland, één in het buitenland en een minor van 15 EC. Hier zijn ook nog veel keuzes te maken. Natuurlijk zijn alle leuke minors 30 EC (dit betekent dubbel zo lang en daar is dus geen tijd voor in een jaar) en blijft er maar weinig leuks over. Voor het binnenland zijn er te weinig keuzes voor mijn gevoel, het is erg lastig om binnen te komen bij een bedrijf en te laten zien wat je wil en wat je voor ze kan betekenen. Momenteel heb ik gesolliciteerd bij Esri Nederland en ik wacht daar nog op een antwoord. In het buitenland daarentegen zijn er te veel opties. Daar is er zo veel dat het lastig is het juiste ertussen te vinden. Wel heb ik een erg leuk bedrijf gevonden, Pearson UK, maar ik weet niet of ze iemand zoals mij zoeken of kunnen gebruiken.

Zoveel opties en onzekerheden maar ik blijf zeker positief over mijn toekomst, ik kom er wel!

Een gedachte over “Op zoek naar een vervolgopleiding – Deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s