Aanbod

Als je een (aardrijkskunde) docent bent en je graag meer met GIS wilt doen, ben je hier aan het juiste adres. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk en beschikbaar op het gebied van interactieve kaarten en geo-informatietechnologie. Waar moet je beginnen?

Hier kan je beginnen. Speciaal voor docenten bied ik ondersteuning aan, in de vorm van persoonlijk advies, lesmateriaal met GIS en inspirerende artikelen op mijn blog. Hier kan ik je (of jullie sectie) mee helpen:

  • Gepersonaliseerde workshop: Zelf een StoryMap maken.
  • Het opzetten van een excursie met behulp van Survey123.
  • Maken van een StoryMap op maat.
  • Geven van een gastles met GIS bij jou in de klas.
  • En meer, laat me weten waar je hulp bij zoekt!

StoryMaps

Wil je eerst zelf aan de slag gaan? Ik hou een overzicht bij met StoryMaps die super geschikt zijn om in de klas te gebruiken. Een super leuke en gemakkelijke manier om te starten met GIS in de klas!

StoryMaps voor in de klas.


Lesmateriaal

Voor lesmateriaal met GIS kan je een kijkje nemen op de pagina met gratis beschikbaar lesmateriaal. Ben je op zoek naar iets specifieks en kan je niets vinden op de genoemde sites? Neem dan contact met me op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Kort over mij: Sinds februari 2020 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Jessy Faas GIS-Educatie. Als freelancer wil ik docenten inspireren en ondersteunen op het gebied van GIS in de (aardrijkskunde) les. Lees meer…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: