Over Jessy

Ik ben een liefhebber van kaarten, geografie en reizen. Thuis staan er dan ook veel wereldbollen en atlassen in de kast. Als ik op reis ga, ben ik altijd op zoek naar kaarten en interessante informatie over het gebied.

Deze passie voor kaarten uit zich in het werk dat ik doe, waar ik me met veel enthousiasme inzet voor het aardrijkskunde onderwijs. Vanuit mijn bedrijf wil ik docenten inspireren en ondersteunen om meer gebruik te maken van interactieve kaarten en GIS in hun lessen. Via die weg wil ik me inzetten om het aardrijkskunde onderwijs te vernieuwen. Ik wil meer docenten, leerlingen en studenten kennis laten maken met deze mooie en waardevolle technologie. Wil je ook geïnspireerd worden? Kijk dan rond op mijn blog of volg me op Twitter, Instagram of LinkedIn.

Docenten kunnen bij mij terecht voor workshops, lesmateriaal, handleidingen, gastlessen, advies en inspiratie op het gebied van GIS, StoryMaps en Survey123.

Ook ben ik beschikbaar voor freelance projecten, bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van lesmateriaal met GIS, ontwikkelen van specifieke handleidingen of geven van een lessenreeks.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen, bekijk het bijscholingsaanbod, lesmateriaal of neem dan contact met me op!