Aanbod

Wil je graag GIS gebruiken in je lessen en kan je daar hulp bij gebruiken? Bekijk hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Gratis overzicht met StoryMaps

Verzameling met StoryMaps die je in de les kan gebruiken.

In dit overzicht vind je tientallen StoryMaps over uiteenlopende onderwerpen. Gebruik het filter of de zoekfunctie om een StoryMap te vinden die past bij het verhaal dat jij wilt vertellen.

1:1 GIS-Educatie Adviesgesprek

Advies op maat over GIS in jouw lessen.

Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je GIS op een effectieve manier kan inzetten in je aardrijkskunde lessen. Je krijgt de mogelijkheid om 60 minuten lang al jouw vragen omtrent GIS te stellen en met mij te sparren over ideeën. Het gesprek vindt plaats via videobellen.

Investering: €124,- excl btw

GIS-Educatie Training

Gepersonaliseerde training over GIS in de klas.

Kom je er zelf niet uit en wil je graag meer hulp? Bijvoorbeeld met GIS in de klas, StoryMaps of over het ontwikkelen van een excursie met Survey123? In een dag(deel) kan ik jou en eventueel ook je collega’s een training geven over een onderwerp naar keuze.

Vanaf €799,- excl btw

Online cursus: In 4 stappen een StoryMap maken.

Alles wat je moet weten om een educatieve StoryMap te maken.

Deze cursus is specifiek gericht op docenten in het voortgezet onderwijs en mbo die willen leren hoe ze zelf een StoryMap kunnen maken.

Coming soon! Meld je hieronder aan voor de mailinglist en je hoort als eerste wanneer je je kan aanmelden.

Wil je me iets anders vragen?

Achter de schermen ben ik bezig met het ontwikkelen van meer lesmateriaal om jou als docent toegang te geven tot kant-en-klare lessen waarbij GIS echt waarde toevoegt.

Heb je een vraag voor me? Neem dan contact met me op.

%d bloggers liken dit: