Over Jessy

Mijn passie voor GIS en digitale kaarten in het onderwijs is ontstaan tijdens mijn opleiding Geo Media & Design aan de HAS Hogeschool. Daar heb ik alles geleerd over geografie, GIS, digitale kaarten en geo-analyses. Willen bijdragen aan het verbeteren van het onderwijs heb ik altijd al in me gehad, dus de link tussen GIS en scholen was snel gelegd. Zodoende zet ik me nu in om GIS te promoten binnen het voortgezet onderwijs en leraren hierin te ondersteunen.

Dat doe ik o.a. door een blog bij te houden, waarbij ik kennis en materialen deel met de aardrijkskundeleraar die met GIS aan de slag wil, of al is. In mijn blog is te lezen welke ontwikkelingen er gaande zijn en geef ik praktische tips voor het inzetten van GIS en geo-tools in de les.

Nu ik klaar ben met mijn opleiding ontwikkel ik voor ThiemeMeulenhoff digitale GIS-tools en kaarten voor hun aardrijkskunde methode De Geo. Tijdens mijn studie heb ik bij Esri Nederland gewerkt om kaarten te maken voor media en heb ik stage gelopen in Finland. Daar heb ik voor de University of Turku een module ontwikkeld om aardrijkskundeleraren in opleiding te leren hoe ze GIS in hun lessen kunnen gebruiken.

Wil je meer over me weten volg me dan op Twitter, bekijk mijn LinkedIn of neem contact met me op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s