Over Jessy

jf-jessyIk ben een student Geo media and Design in Den Bosch. Ik heb een passie voor onderwijs en dit wil ik graag combineren met de inhoud van mijn studie (geografie, digitale kaarten, design en programmeren) om digitaal lesmateriaal te ontwikkelen voor het aardrijkskundeonderwijs. Ik ben erg gemotiveerd om te leren, om mijzelf te verbeteren en om iets te kunnen betekenen in mijn interessegebieden.

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Esri Nederland en BNR Nieuwsradio, op de website van GoGeo heb ik geschreven over mijn ervaring.

Op mijn eigen blog schrijf ik veel over technologie en onderwijs. Ik richt me vooral op leren, innoveren en technologie. Vanwege mijn opleiding zit daar vaak een geo-aspect aan of komt er af een toe een artikel langs over kaarten of geo-toepassingen. Ik vind het namelijk ook erg leuk om kaarten te maken! Een volledige beschrijving over mij en wat ik gedaan heb vind je op mijn LinkedIn pagina.

Ik kom graag in contact met andere mensen die dezelfde passies en interesses delen, je kan mij benaderen via LinkedIn of via jessyfaas@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s